Graag film ik jullie bruiloft, Ik film enkel wat echt belangrijk is, namelijk liefde en zijn emoties. Als creatief professional heb ik een artistieke kijk op films. Ik val op door te kijken naar details en vanuit een ander creatief perspectief te filmen. Door een samenspel van beweging en klanken, creëer ik trouwfilms die je raken.

Graag ontmoet ik jullie in een persoonlijk gesprek en luister ik wat jullie willen.

We kunnen met woorden niet beschrijven hoe blij we zijn met de foto's en de video die Erik gemaakt heeft op onze bruiloft. Door de mooie beelden die Erik gemaakt heeft, beleven wij onze dag elke keer weer opnieuw! Erik heeft elk moment van klein tot groot vastgelegd zonder op de voorgrond te zijn. Hij zorgde er voor dat wij ons op ons gemak voelden en luisterde naar onze wensen. Erik is professioneel, creatief en denkt mee in oplossingen. Wij kunnen Erik dan ook zeker aan iedereen aanbevelen!

Alice Mulhern

Specialiteiten

  • Korte promotie videos
  • Lucht videografie
  • Interviews

Garanties

  • Een video op maat
  • Snelle levering
  • Hoge kwaliteit

Mensen die je voor zijn gegaan

Aerial Footage 5:29

Wat een geluk hadden we die dag. Dagen daarvoor enorme regen en veel wind. Maar op hun trouwdag prachtig weer. Dat hadden we ook wel nodig alles was buiten georganiseerd. En hoe … het was echt prachtig!

Wat een stralende dag was het die dag.

Interesse in een bruiloft video 6:45

Natuurlijk wil niet iedereen om de website van zijn/haar bruiloft. Daarom werk ik met Vimeo en wachtwoorden.